ΜΕΝΤΟΡΕΣ

< Πίσω στους μέντορες

Ιωάννης Κοντάκης

Γενικός Διευθυντής, ΚΑΤΡΑΔΗΣ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ο Γιάννης έχει 24 χρόνια εμπειρίας στο χρηματοοικονομικό, συμβουλευτικό και επιχειρηματικό τομέα. Αρχικά εργάσθηκε σε εταιρία συμβούλων, στην συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο του factoring, ενώ επί 12 έτη ήταν στέλεχος σε εταιρία Επιχειρηματικών Συμμετοχών. Τα τελευταία επτά έτη θητεύει στην εταιρία Κατράδης Σχοινιά Ναυτιλίας ΑΒΕΕ, αρχικά ως Οικονομικός και σήμερα ως Γενικός της Διευθυντής.

Ασχολήθηκε ενεργά με αξιολογήσεις, αποτιμήσεις πλήθους επιχειρηματικών σχεδίων και εταιριών, ενώ μετείχε στη διαδικασία εξαγοράς, παρακολούθησης και μεταπώλησης συμμετοχών σε μη εισηγμένες εταιρίες. Με συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια, κατέχοντας θέση ανώτατης διοίκησης και διοικώντας ομάδες διαφόρων μεγεθών, ο Γιάννης διαθέτει πλούσια εμπειρία σε θέματα στρατηγικής, διοίκησης, χρηματοοικονομικών, εμπορικών σχέσεων και οικονομικού σχεδιασμού.

Μέλος του ACCA από το 2012, ο Γιάννης είναι κάτοχος MBA του American University of Washington D.C. και BBA στη διοίκηση επιχειρήσεων με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά του Marymount University of Virginia των ΗΠΑ.